google-site-verification: google5529ea47982aa832.html
Nieuwsbrief
Home     Milesight 2MP Dome met 2.8mm lens
Milesight 2MP Dome met 2.8mm lens

Milesight 2MP Dome met 2.8mm lens


Milesight 2MP Dome met 2.8mm lens


Ultra Low Light, 140dB WDR, 25m Infrarood€ 249.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 12001

  • Productinformatie
  • Bestel ook

Milesight 2MP domecamera met 2.8mm lens3-assig mechanisch ontwerp

De camera heeft een mechanisch ontwerp met 3 assen voor snelle en eenvoudige aanpassing van de kijkhoek van de camera, zodat u de camera precies kunt positioneren.

Geavanceerde ingebouwde microfoon

Met de ingebouwde microfoon die de geavanceerde codec gebruikt, is de camera in staat om een duidelijkere stem te geven. Milesight gebruikt PTFE-membranen om de ingebouwde microfoon te beschermen, zodat een weerbestendige capaciteit van IP67 voor betrouwbare prestaties gegarandeerd is.


IP67 & IK10
Deze zeer compacte camera beschikt over de IP67-geteste weersbestendigheid en IK-10 vandaalbestendige behuizing, die het mogelijk maken om de camera te beschermen tegen schadelijke invloeden door weersomstandigheden, maar ook tegen schade door kwaadwillende.

Smart IR II-technologie

Om de IR-prestaties te maximaliseren, zijn er innovaties toegepast zowel in de structuur als in de technologie. De geavanceerde Smart IR II-technologie garandeert uitstekende IR-prestaties met de combinatie van één grootlicht en twee laaglichtstralen en instelbare verlichtingsintensiteit. De infrarood lichttransmissie wordt aanzienlijk verhoogd met IR antireflectie-paneel dat goed is ontworpen voor een beter IR-effect.


Deze camera beschikt onder andere over:

- 2MP lens
- 140dB WDR
- 2.8mm lens met 123° kijkhoek
- 25m IR