google-site-verification: google5529ea47982aa832.html
Nieuwsbrief
Home     Milesight 5MP Pro dome met 3 tot 10.5 mm motorzoom lens
Milesight 5MP Pro dome met 3 tot 10.5 mm motorzoom lens

Milesight 5MP Pro dome met 3 tot 10.5 mm motorzoom lens


Milesight 5MP Pro dome met 3 tot 10.5 mm motorzoom lens


Ultra Low Light, 140dB WDR, 50m IR€ 599.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 12007

  • Productinformatie
  • Betel ook

Milesight 5MP Pro dome met 3 tot 10.5 mm motorzoom lens


3-assig mechanisch ontwerp

De H.265 + Gemotoriseerde Pro Dome netwerkcamera heeft een mechanisch ontwerp met 3 assen voor snelle en eenvoudige aanpassing van de kijkhoek van de camera, zodat u de camera precies kunt positioneren.


Montagebeugel

Voor installateurs is het lastig om de camerabehuizing vast te houden om de schroeven in de muur te bevestigen. Omdat het klantgericht was, optimaliseerde Milesight de hardwarestructuur om dat te voorkomen met een dunne, dunne montageplaat. Deze plaat kan op de gewenste locatie bevestigd worden en vervolgens kan de camerabehuizing geplaatst worden, waardoor geen onnodige energie wordt verspild.


Gemotoriseerde zoomlens

Uitgerust met een gemotoriseerde zoom- en focuslens, maakt de Light H.265 + gemotoriseerde Pro Dome netwerkcamera afstandsregeling van de brandpuntsafstand, iris en focus mogelijk door het gebruik van een lensregelaar, die perfect is voor bewaking op grote afstand in gebieden zoals parkeerterreinen, snelwegen en havens.


Smart IR II

De IR-LED-technologie is geüpgraded voor video's met een kijkbereik tot 50 m. Een LED aan de bovenkant werkt als High Beam, terwijl de andere twee aan de onderkant als Low Beam voor een betere beeldkwaliteit en -kwaliteit, ongeacht de objectafstand. Ook kunnen de helderheid van de dimlicht en de hoge lichtstraal handmatig of automatisch worden aangepast op basis van de zoomfactor.


0.002Lux Ult0ra Low-light

De AF Gemotoriseerde Pro Dome Netwerkcamera is in staat om zeer gedetailleerde kleurenafbeeldingen te leveren, zelfs in omgevingen met zeer weinig licht tot zelfs 0,002Lux!0.002Lux Ultra Low-light


140dB Super WDR

De sensor-gebaseerde WDR technologie van Milesight maakt het mogelijk om grotere scènedetails op te nemen met echte kleurenreproductie, zelfs onder extreme achtergrondverlichting en contrastrijke omstandigheden. De verhouding dat de helderste lichtsignaalwaarden gedeeld door de donkerste lichtsignaalwaarden bedraagt maximaal 140 dB.


Deze camera beschikt onder andere over:

- 5MP lens
- 120dB WDR
- 3~10mm lens met motorzoom
- 50m IR
- Ultra Low Light 0.005Lux