Nieuwsbrief
Home     Jablotron 100 tilt en schok detector bedraad
Jablotron 100 tilt en schok detector bedraad

Jablotron 100 tilt en schok detector bedraad


Jablotron 100 tilt en schok detector bedraad


Jablotron JA-111SHBel voor actie prijs


Artikelcode: JA-111SH

  • Productinformatie

Jablotron 100 tilt en schok detector, JA-111SH

De Jablotron 100 bedrade tilt en schok detector detecteert schokken van o.a. het uit-de-sponningen-liften van deuren, ramen, enz. die veroorzaakt worden door indringers die proberen te forceren, ingooien, boren, of doorzagen om toegang te krijgen tot uw huis (eigendommen). Deze Jablotron 100 bedrade tilt en schok detector heeft een eenvoudige installatieprocedure en maakt gebruik van digitale signaalverwerking. Deze Jablotron 100 tilt en schokdetector beschikt over een geheugen van eerdere schokken.

De Jablotron detector is een onderdeel van het Jablotron 100 beveiligingssysteem en heeft twee instelbare modes. De modus voor de detectie van schokken/trillingen van deuren, ramen, enz. kan worden gebruikt om pogingen van dit soort geweld aan te duiden door een detectie door te geven aan uw alarmsysteem.

De tilt detectie modus kan worden gebruikt om ongewenst 'knoeien' aan te geven met het object waarop de detector stevig bevestigd is. Denk hierbij aan dat de inbreker slim denkt te zijn en de detector demonteert. Dit kan worden gebruikt voor kluizen, kunstwerken, enz.

De Jablotron 100 tilt schokdetector maakt gebruik van een halfgeleider-tri-axiale accelerometer met digitale uitgang. De signaalverwerking garandeert een hoge immuniteit tegen vals alarm. De detector communiceert via de BUS.