Nieuwsbrief
Home     Jablotron 100 Midway met lan module + radio module + camera
Jablotron 100 Midway met lan module + radio module + camera

Jablotron 100 Midway met lan module + radio module + camera


Jablotron 100 Midway met lan module + radio module + camera


Jablotron JK-101 basissetBel voor actie prijs


Artikelcode: JK-101 kit

  • Productinformatie
  • Bestel ook

Jablotron 100 Midway basisset met Jablotron camera, JK-101

De Jablotron Midway is het ideale systeem voor kleinzakelijke toepassingen en particulieren die graag home-automation toepassingen willen. De Jablotron 100 Midway centrale heeft ruimte voor 50 apparaten zoals magneetcontacten, bewegingsmelders, sirenes en andere type sensoren. Dit kan bedraad of draadloos en door elkaar worden aangesloten worden. Dankzij de 16 relais-schakelingen (PG contacten) kan de centrale veel automatiseringen toevoegen aan het alarmsysteem. Zo kan een relaiscontact gebruikt worden om een garage deur te besturen, een slagboom, buitenverlichting of rolluiken. Deze complete Jablotron Midway kit met camera is de ideale start voor het beveiligen van een woonhuis of bedrijf. De complete Jablotron 100 Midway basisset bevat de start-onderdelen waarmee u aan de slag kunt. Dit Jablotron 100 alarmsysteem is klaar om in de Cloud te zetten waarna u via de MyCompany APP het systeem kunt beheren en altijd op de hoogte ben van de status. Storingen, foutmeldingen en alarmmeldingen worden via push berichten en sms berichten direct aan u doorgegeven. De eindgebruiker kan via de MyJablotron APP zijn alarmsysteem bedienen en notificaties ontvangen. De Jablotron ingebouwde Jablotron gsm module zal u bij een alarmmelding ook direct bellen. In de Jablotron gsm module kunnen 5 verschillende telefoonnummers worden geprogrammeerd om berichten bij een alarmmelding te kunnen ontvangen.


De Jablotron Ip-camera kan een clip maken bij een alarm of in-uitschakeling. Kosteloos live view en 10 clips zijn standaard beschikbaar (met mogelijkheden om opslag bij te kopen).Elke gebeurtenis wordt automatisch opgenomen, zodat de gebruiker geïnformeerd wordt wanneer er iets gebeurt. De Jablotron ip-camera is gemakkelijk te installeren zonder specifieke IT gerelateerde kennis. Dankzij de doorontwikkelde techniek is de ip-camera te integreren in de MyJablotron app, waardoor gebruikers optimaal van hun alarmsysteem gebruik kunnen maken. Alle beelden zijn in HD of Full-HD, met automatische omschakeling naar de nachtstand (IR) wanneer er te weinig verlichting is.  


Dit Jablotron alarmsysteem biedt ruimte aan 50 hybride zones (sensoren), 50 gebruikers en kan in 8 verschillende secties worden ingedeeld. Tal van Home automation koppeling zijn mogelijk


De Jablotron 100 Midway startkit bevat:

1x Jablotron 100 centrale met o.a. radio module, LAN communicator, GSM kiezer (JA-101KR-LAN)
1x Jablotron 100 codebedienpaneel met display & RFID (JA-114E)
1x Jablotron 100 magneetcontact ( JA-111M)
1x Jablotron 100 bewegingsmelder (JA-110P)
1x Jablotron 100 binnensirene (JA-110A)
1x Jablotron 100 ip camera type dome (JI-111C)