Nieuwsbrief
Home     Jablotron 100 Enterprise basisset met lan, gsm en ip-camera
Jablotron 100 Enterprise basisset met lan, gsm en ip-camera

Jablotron 100 Enterprise basisset met lan, gsm en ip-camera


Jablotron 100 Enterprise basisset met lan, gsm en ip-camera


Jablotron JK-110 + ip-camera, basisset 3Bel voor prijs


Artikelcode: JA-110 + cam

  • Productinformatie
  • Bestel ook

Jablotron 100 Enterprise basisset inclusief Jablotron ip-camera


Het Jablotron Enterprise alarmsysteem is los te bestellen of middels deze startkit. In deze Jablotron beveiligingsset vindt u alle onderdelen die als basis dienen voor de beveiliging van uw huis of bedrijf. Alle detectoren van de Jablotron 100-serie kunnen gekoppeld worden met het Jablotron 100 Enterprise  alarmsysteem met uitzondering van sommige Jablotron codebedienpanelen. De enige werkende codebedienpanelen zijn de JA-110E en de JA-150E. Deze complete Jablotron Enterprise kit met camera is de ideale start voor het beveiligen van een woonhuis of bedrijf. De complete Jablotron 100 Enterprise basisset bevat de start-onderdelen waarmee u aan de slag kunt. Dit Jablotron 100 alarmsysteem is klaar om in de Cloud te zetten waarna u via de MyCompany APP het systeem kunt beheren en altijd op de hoogte ben van de status. Storingen, foutmeldingen en alarmmeldingen worden via push berichten en sms berichten direct aan u doorgegeven. De eindgebruiker kan via de MyJablotron APP zijn alarmsysteem bedienen en notificaties ontvangen. De Jablotron ingebouwde Jablotron gsm module zal u bij een alarmmelding ook direct bellen. In de Jablotron gsm module kunnen 5 verschillende telefoonnummers worden geprogrammeerd om berichten bij een alarmmelding te kunnen ontvangen.


De Jablotron Ip-camera kan een clip maken bij een alarm of in-uitschakeling. Kosteloos live view en 10 clips zijn standaard beschikbaar (met mogelijkheden om opslag bij te kopen).Elke gebeurtenis wordt automatisch opgenomen, zodat de gebruiker geïnformeerd wordt wanneer er iets gebeurt. De Jablotron ip-camera is gemakkelijk te installeren zonder specifieke IT gerelateerde kennis. Dankzij de doorontwikkelde techniek is de ip-camera te integreren in de MyJablotron app, waardoor gebruikers optimaal van hun alarmsysteem gebruik kunnen maken. Alle beelden zijn in HD of Full-HD, met automatische omschakeling naar de nachtstand (IR) wanneer er te weinig verlichting is.  

Jablotron 100 Enterprise

Dit alarmsysteem biedt ruimte aan 32 hybride zones (sensoren), 32 gebruikers en kan in 4 verschillende secties worden ingedeeld. Tal van Home automation koppeling zijn mogelijk


De Jablotron 100 Enterprise startkit bevat:

1x   Jablotron alarmcentrale met radio module, LAN communicator, 32 (JA-100KR)
1x   Jablotron 100 GSM module ( JA-190Y)
1x   Jabnlotron Ip-camera (JI-111C)
1x   Volledig draadloos 2-weg Jablotron 100 codebedienpaneel met 4 ingebouwde segment knoppen (JA-150E)
1x   Draadloos Jablotron 100 magneetcontact (JA-151M)
1x   Draadloze Jablotron 100 bewegingsmelder ( JA-150P)
1x  Jablotron 100 binnensirene voor in het stopcontact (JA-162A)
2x  Jablotron Tag (JA-192E zwart)
1x  Stroomsnoer

De batterij set inclusief accu dient u er apart bij te bestellen