Nieuwsbrief
Home     Jablotron 100 draadloze designline bewegingssensor
Jablotron 100 draadloze designline bewegingssensor

Jablotron 100 draadloze designline bewegingssensor


Jablotron 100 draadloze designline bewegingssensor


Jablotron JA-151P-WWBel voor actie prijs


Artikelcode: JA-151P-WW

  • Productinformatie

Jablotron 100 designline draadloze bewegingsmelder, JA-151P-WW

De nieuwe draadloze bewegingsdetectoren van de Jablotron 100 serie presenteren het resultaat van ontwerpdoelen van zeer hoge kwaliteit. Met hun vorm zullen ze esthetisch passen in de meest luxueuze interieurs.

Naast hun zuivere uitstraling bieden de nieuwe Jablotron draadloze bewegingsdetectoren een breed scala aan installatieopties. Naast standaard positionering in een hoek van een kamer kunnen zij geïnstalleerd worden op een wandoppervlak met behulp van een houder JA-193PL met een esthetisch kader, waarbij de detector gedeeltelijk is verzonken en een harmonieus, elegant geheel vormt met de wand. De houder is ontworpen voor montage op gipsplaat of bakstenen muren. Het is verkrijgbaar in de maten S of M (voor verschillende detectorafmetingen) en in twee kleurversies - wit en grijs. De scharnierbare houder JA-191PL vormt een oplossing voor speciale toepassingen zoals montage aan het plafond of op een muur met een specifieke detectorhelling. De houder is een gecertificeerd accessoire van de PIR-detectoren van de nieuwe ontwerpserie en wordt geleverd met een sabotagecontact, dat kan worden aangesloten op een connector in de detector.

De gegarandeerde detectiedekking van de PIR-detectoren van het nieuwe ontwerp is 90 ° / 12 m.

De nieuwe ontwerpserie van de draadloze Jablotron 100 bewegingsdetectoren en hun toebehoren voldoet aan het ontwerp en de esthetische eisen van zelfs de meest veeleisende klant. Deze eigenschappen plaatsen, samen met hun grote veelzijdigheid en eenvoudige installatie, deze producten in een heel nieuwe klasse.

Wordt zonder batterijen geleverd.