Nieuwsbrief
Home     Jablotron 100 bewegingssensor + witlicht bescherming bedraad
Jablotron 100 bewegingssensor + witlicht bescherming bedraad

Jablotron 100 bewegingssensor + witlicht bescherming bedraad


Jablotron 100 bewegingssensor + witlicht bescherming bedraad


Jablotron JA-111P-WGBel voor actie prijs


Artikelcode: JA-111P-WG

  • Productinformatie

Jablotron 100 DesignLine bewegingsdetector met wit-licht bescherming, JA-111P-WG

De nieuwe PIR-detectoren van de Jablotron 100 zijn niet alleen mooi vorm gegeven maar ook zeer hoge kwaliteit. Met hun vorm zullen ze esthetisch passen in zelfs de meest luxueuze interieurs.

Naast hun mooie uitstraling bieden de nieuwe Jablotron bewegings-detectoren een breed scala aan installatie opties. Naast standaard positionering in een hoek van een kamer kunnen zij geïnstalleerd worden op een wandoppervlak met behulp van een houder JA-193PL met een esthetisch kader, waarbij de detector gedeeltelijk is verzonken en een harmonieus, elegant geheel vormt met de wand. De houder is ontworpen voor montage op gipsplaat of bakstenen muren. Het is verkrijgbaar in de maten S of M (voor verschillende detectorafmetingen) en in twee kleurversies - wit en grijs. De scharnierbare houder JA-191PL vormt een oplossing voor speciale toepassingen zoals montage aan het plafond of op een muur met een specifieke detectorhelling. De houder is een gecertificeerd accessoire van de PIR-detectoren van de nieuwe ontwerpserie en wordt geleverd met een sabotagecontact, dat kan worden aangesloten op een connector in de detector.

De gegarandeerde detectiedekking van de nieuwe Jablotron 100 detectoren is 90 ° / 12 m. Bovendien overschrijdt de versie met een grijze lens met haar weerstand tegen wit licht aanzienlijk de waarden voorgeschreven door de standaard, wat helpt bij het verminderen van valse alarmen veroorzaakt bijvoorbeeld bij het belichten met auto's door de ramen.


De nieuwe ontwerpserie van Jablotron PIR-detectoren en hun toebehoren voldoet aan het ontwerp en de esthetische eisen van zelfs de meest veeleisende klant. Deze eigenschappen plaatsen, samen met hun grote veelzijdigheid en eenvoudige installatie, deze producten in een heel nieuwe klasse.