Hikvision intercom

Op zoek naar een Hikvision deurintercom?Dit complete Hikvision deurintercom systeem bestaan uit een buitenpost, binnenpost en de benodigde voedingen.

De Hikvision intercom buitenpost biedt u super scherpe beelden van de buitensituatie. Dit gecombineerd met de zuivere audioverbinding zorgt ervoor dat u duidelijk beeld en geluid heeft van een bezoeker die bij u aanbelt. De Hikvision intercom buitenpost is voorzien van infrarood verlichting of naar keuze witlicht verlichting. U kunt van elke bezoeker die aanbelt een foto uploaden om later te bekijken.

De Hikvision intercom binnenpost is een fraai vormgegeven binnenpost voor het Hikvision intercomsysteem. Via het heldere touchscreen kunt u uw intercom bedienen en uw IP camera's bekijken. Wanneer de binnenpost deel is van een appartementencomplex kunt u ook via de binnenpost contact maken met andere bewoners. De krachtige audio instellingen filteren een mogelijke echo weg en zorgen voor een goede verbinding met de buitenpost. Deze Hikvision intercom binnenpost is uitgerust met wifi en heeft de mogelijkheid via de Hikconnect app op een gsm telefoon een bezoeker die aanbelt met beeld en geluid te woord staan waar u ook bent.

Let op! Dit is een inbouw Hikvision deurintercom systeem, mocht u deze opbouw willen monteren dient er u een muurbeugel bij te bestellen.