Nieuwsbrief
Home     Ajax HUBKIT 1 (zwart)
Ajax HUBKIT 1 (zwart)

Ajax HUBKIT 1 (zwart)


Ajax HUBKIT 1 (zwart)


Ajax alarmsysteem starterskit met LAN en GSM (kleur zwart)


Levering binnen 24 tot 48 uur
Geen verzendkosten


€ 359.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 16001

  • Productinformatie

Zoekt u een Ajax beveiligingssysteem voor uw huis of bedrijf


Beschrijving


ConcreteSecurtySolutions biedt verschillende standaard kits aan die de basis vormen voor het Ajax alarmsysteem. Door de modulaire opbouw kunt u het alarmsysteem uitbreiden met ieder gewenst component waarbij ook brandgevaar en overstrominningsgevaar kunnen worden opgenomen. Mix zwarte en witte componenten in één systeem. Het Ajax alarmsysteem is een ultieme combinatie van design en installatie gemak. Ook als u opzoek bent naar home automation oplossingen is dit Ajax alarmsysteem hier helemaal op voorbereid

Ajax app.

De Ajax app creëert een eenvoudig te bedienen virtueel bedieningspaneel dat 24/7 beschikbaar is. Schakel het Ajax alarmsysteem eenvoudig in/uit, controleer de status van het systeem en wijzig eenvoudig de instellingen met behulp van de gebruiksvriendelijke Ajax app.

Voeg eenvoudig een IP-camera toe aan de app.

Eenvoudig een IP-camera toevoegen die ingesloten kan worden in de Ajax app. Krijgt u een melding van het Ajax alarmsysteem kan kunt u direct de ip-camera in de Ajax app bekijken. Wij adviseren een Wifi ip-camera of ip-camera met een sd-slot waarbij de opnames op de geheugen kaart worden weg geschreven bij beweging. Heel betaalbaar en een slimme uitbreiding van het Ajax alarmsysteem.


De Ajax hubkit 1 wordt geleverd met:

1* Ajax Hub (met LAN en GSM kiezer)
1* Draadloos magneetcontact
1* Draadloze bewegingsmelder
1* Afstandsbediening