Nieuwsbrief
Home     Ajax Hub 1 zwart
Ajax Hub 1 zwart

Ajax Hub 1 zwart


Ajax Hub 1 zwart


Ajax alarmsysteem centrale met LAN en GSM (kleur zwart)


Levering binnen 24 tot 48 uur
Geen verzendkosten


€ 219.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 41002

  • Productinformatie

Ajax alarmsysteem centrale zwart


Deze centrale is standaard uitgevoerd met:

1* Lan aansluitinging
1* GSM 3G/GPRS


De Ajax Hub is het brein van het Ajax alarmsysteem en beheert elk onderdeel van het netwerk. Dankzij de Jeweler-technologie wordt elke draadloze component in het netwerk voortdurend gecontroleerd en worden alle gegevens verzameld. Versleutelde communicatie en authenticatie worden gebruikt, die de Ajax componenten beschermen tegen interferentie of sabotage.De Ajax Hub analyseert alle rapporten, filtert eventuele valse alarmen en waarschuwt u in geval van echt gevaar.

Alle verbindingen en knoppen zijn verborgen in de centrale. De Ajax-Hub heeft een batterij die een back-up van maximaal 15 uur biedt en in het geval van een stroomstoring wordt de alarmmelding onmiddellijk naar de gebruiker verzonden. Hiervoor wordt het Ethernet- en / of GSM-signaal gebruikt, terwijl de ongebruikte frequentie automatisch wordt geselecteerd in het geval van een fout op het gebruikte kanaal.

De Ajax Hub is nodig als basis van het alarmsysteem. Alle melders worden verbonden met de Ajax Hub. In deze Ajax Hub zit een GSM kiezer en een LAN aansluiting voor een directe koppeling met het internet.

U kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. Alle melders en de Ajax Hub zijn in te leren door de QR code te scannen met de smartphone. Het systeem is daarna direct bereikbaar via het internet. U hoeft dus geen poorten open te zetten op uw router.