Nieuwsbrief
Home     8 kanalen digitale videorecorder
8 kanalen digitale videorecorder

8 kanalen digitale videorecorder


8 kanalen digitale videorecorder


CPcam 808 PV


Levering binnen 24 tot 48 uur
Geen verzendkosten


€ 619.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 15007

  • Productinformatie
  • bestel ook

Full HD camera beveiligingsrecorder kopen?


Eagle Eyes applicatieCPcam 808 PV

Toegegeven dat het is prima om achteraf bewijs te hebben van wat er is gebeurd. Maar is het niet veel beter om uw collega winkeliers binnen 5 seconden de live beelden naar hun smartphone te sturen als er in uw zaak iets ernstig gebeurt. U kunt deze videobeelden ook 's nachts bij een inbraak ontvangen op een smartphone of tablet als u alarmfunctie op uw smartphone of tablet heeft aan staan.

Hoe werkt dat dan?

Het principe is heel simpel, deze Full HD 8 kanaal digitale video harddiskrecorder is voorzien van vier push kanalen. Op dit push kanaal kan een bewegingsmelder of overval knop worden aangesloten die bij onraad direct de beelden naar een smartphone of tablet doorstuurt. Bij een inbraak of overval ontvangt u dan binnen 5 seconden de live beelden. Het is mogelijk om het push kanaal op uw alarm installatie aan te sluiten, een paniekknop of een bewegingsmelder. Zie hiervoor alarmmelders push video

CPcam 808 PV digitale video bewakingsrecorder met push functie

Deze 8 kanaal Full HD tribrid digitale video bewakingsrecorder wordt standaard geleverd zonder harde schijfruimte maar inclusief een muis. Deze TVI beveiligingsrecorder zorgt voor Full HD beeldkwaliteit bij het afspelen van opnames. Uiteraard wordt deze 8 kanalen digitale video bewakingsrecorders geleverd inclusief een duidelijke Nederlandstaligen voor stap- gebruikershandleiding en een CMS software pakket. Deze Full HD hybride beveiligingsrecorder heeft vier uitgangen voor het aansluiten van vier analoge, HD of Full HD  beveiligingscamera en twee extra uitgangen voor het aansluiten van een IP-beveiligingscamera. Daarnaast heeft de CPcam Full HD video beveiligingsrecorder ook functies als geavanceerde mogelijkheden voor bewegingsdetectie. Met de Eagle-Eyes applicatie kunt u met uw smartphone of tablet inloggen op de DVR wanneer u maar wilt en live videobeelden bekijken en terug kijken. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van wat er thuis of in uw bedrijf gebeurt.  


Voordelen

  • Full HD digitale videorecorders worden compleet geconfigureerd geleverd.
  • Firmware matig zijn alle digitale videorecorders voorzien van de laatste software updates
  • Datum/Tijd en zomertijd ingesteld inclusief de juiste servertijd
  • De digitale videorecorder worden uitvoerig getest voordat deze bij u wordt geïnstalleerd
  • Bij problemen kunt u op onze uitgebreide hulplijnen en service rekenen

Wij komen deze Full HD digitale beveiligingsrecorder waar ook in Nederland graag bij u installeren