Nieuwsbrief
Home     16 kanalen digitale videorecorder
16 kanalen digitale videorecorder

16 kanalen digitale videorecorder


16 kanalen digitale videorecorder


CPcam 816 PV


Levering binnen 24 tot 48 uur
Geen verzendkosten


€ 1079.00
Prijs inclusief btw.


Artikelcode: 15009

  • Productinformatie
  • betel ook

Op zoek naar een full HD camera beveiligingsrecorder?

Eagle Eyes applicatieToegegeven dat het is prima om achteraf bewijs te hebben van wat er is gebeurd. Maar is het niet veel beter om uw collega winkeliers binnen 5 seconden de live beelden naar hun smartphone te sturen als er in uw zaak iets ernstig gebeurt. U kunt deze videobeelden ook 's nachts bij een inbraak ontvangen op een smartphone of tablet als u alarmfunctie op uw smartphone of tablet heeft aan staan.

Hoe werkt dat dan?

Het principe is heel simpel, deze Full HD 16 kanaal digitale video harddiskrecorder is voorzien van twee push kanalen. Op dit push kanaal kan een bewegingsmelder of overval knop worden aangesloten die bij onraad direct de beelden naar een smartphone of tablet doorstuurt. Bij een inbraak of overval ontvangt u dan binnen 5 seconden de live beelden. Het is mogelijk om het push kanaal op uw alarm installatie aan te sluiten, een paniekknop of een bewegingsmelder. Zie hiervoor alarmmelders push video

CPcam 816-PV digitale video bewakingsrecorder met push functie

Deze 16 kanaal Full HD tribrid digitale video bewakingsrecorder wordt standaard geleverd zonder harde schijfruimte maar inclusief een muis. Deze TVI beveiligingsrecorder zorgt voor Full HD beeldkwaliteit bij het afspelen van opnames. Uiteraard wordt deze 16 kanalen digitale video bewakingsrecorders geleverd inclusief een duidelijke Nederlandstaligen voor stap- gebruikershandleiding en een CMS software pakket. Deze Full HD hybride bewakingsrecorder heeft vier uitgangen voor het aansluiten van vier analoge, HD of Full HD  beveiligingscamera en twee extra uitgangen voor het aansluiten van een IP-beveiligingscamera. Daarnaast heeft de CPcam Full HD video bewakingsrecorder ook functies als geavanceerde mogelijkheden voor bewegingsdetectie. Met de Eagle-Eyes applicatie kunt u met uw smartphone of tablet inloggen op de DVR wanneer u maar wilt en live videobeelden bekijken en terug kijken. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van wat er thuis of in uw bedrijf gebeurt.  


Voordelen

  • Full HD digitale videorecorders worden compleet geconfigureerd en geleverd.
  • Firmware matig zijn alle digitale videorecorders voorzien van de laatste software updates
  • Datum/Tijd en zomertijd ingesteld inclusief de juiste servertijd
  • De digitale videorecorder worden uitvoerig getest voordat deze bij u wordt geïnstalleerd
  • Bij problemen kunt u op onze uitgebreide hulplijnen en service rekenen


Wij komen deze Full HD digitale beveiligingsrecorder waar ook in Nederland graag bij u installeren