Paypal


PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen.

PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Rekening openen te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening

Ga naar: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw Paypal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
Als u een betaling naar een PayPal-gebruiker wilt sturen, heeft u alleen het e-mailadres van de gebruiker nodig.
Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

       
Wij vergoeden je retourkosten.

Shoppen met PayPal is shoppen zonder zorgen. Ontevreden over een online aankoop? Stuur het gewoon terug! Als je nu onze service Retourkosten Vergoeding* activeert, betalen wij je voortaan de kosten van je retourzending terug. Ook bij internationale aankopen. Helemaal gratis.
Als je de service activeert, ga je akkoord met de voorwaarden.