ConcreteSecuritySolutions

Woonhuis beveiliging en pand beveiliging 

Koop nu een Jablotron Buurt.Watch alarmsysteem

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid in een veilig huis. Het JABLOTRON BUURT.WATCH-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de Buurt.Watch-app. Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar Jablotron Buurt.Watch alarmsysteem in Amsterdam, of een Jablotron Buurt.Watch alarmsysteem in Almere, Utrecht of waar ook in Nederland neem dan contact op via het contact of terugbelverzoek formulier. 


Jablotron buurt.watch bedienpaneel

Jablotron code bedienpaneel  Een structureel element van het bedienpaneel is het controle segment op het Jablotron bedienpaneel. Ieder segment heeft 2 knoppen (groen = uit, rood = aan). Het is mogelijk een bedienpaneel zo te maken dat deze voldoet aan de functionele eisen door het toevoegen van de benodigde segmenten (maximaal 20 stuks). De geïnstalleerde segmenten laten de gebruiker duidelijk zien welke functies het Jablotron Buurt.Watch systeem geactiveerd zijn. Deze functies zijn eenvoudig te programmeren in het menu, 

Jablotron buurt.watch bewegingssensor

Alarm detectie Het Jablotron Buurt.Watch systeem is in staat om te reageren op inbraak, brand, koolmonoxide, gaslek of waterdetectie. Het is ook mogelijk om andere gevaren (beweging in de tuin, manipulatie van een bewaakt item, etc.) te detecteren door het gebruik van de juiste componenten. Er zijn opties die het aantal valse meldingen verminderen. 


 De Buurtwacht app is voor een ieder gratis te downloaden en te gebruiken

Jablotron Buurt.Watch app


U kunt zich met deze app aanmelden bijeen Buurt. Watch app-groep door uw postcode in te voeren. Na de aanmelding krijgt u een bericht toegezonden met gegevens en een bevestiging van uw aanmelding. Daarna kunt u gebruik maken van Buurt. Watch. 
U kunt nu berichten, foto’s en filmpjes versturen van calamiteiten die in uw buurt plaatsvinden. Let wel: dat deze berichten zijn bedoeld om verdachte situaties en of criminele acties op heterdaad binnen uw groep te melden. Ander soort berichten mogen gezien het karakter van Buurt. Watch niet worden verzonden. Misbruik wordt dan ook niet getolereerd en kan voor uitsluiting van deze App betekenen. Alle alarmmeldingen van uw alarmsysteem worden naar u en alle aangesloten leden doorgestuurd.  Er is al een Jablotron Buurt.Watch basis set met buurtwacht app voor €649,00 inclusief de btw. 


Jablotron 100 demo film

Zoekt u een Jablotron installateur of Jablotron monteur in Amsterdam, Almere of een Jablotron monteur in Utrecht voor uw Jablotron alarmsysteem neem dan contact op via het terugbelverzoek, het contact formulier of bel met 06 260 407 96

 


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn