ConcreteSecuritySolutions

Woonhuis beveiliging en bedrijfsbeveiliging 

Zoekt u een Eken video deurbel?


Eken V7 video deurbel

EKEN V7 deurbel camera. Wifi en 1080P Full HD video camera. Inclusief Oplaadbare Batterijen en Gong voor in de woonkamer of gang.

Kenmerken
2x oplaadbare batterijen.
Gratis Cloud opslag. Makkelijk op te laden. Simpel stappenplan installatie.

Product beschrijving
De allernieuwste Eken Wi-Fi Deurbel V7 is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de Full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor wordt u via de App op de hoogte gesteld van beweging bij uw deur. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. De deurbel en App zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.

Automatisch video opnemen bij waarneming van bewegingen. Zo kunt u gemakkelijk via de App de video's terugkijken.

Via de App kan je communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen je pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij je pakketje bij de buren mag afleveren als jij niet thuis bent.


Bent u geïnteresseerd in het Eken V7 video deurbel neem dan contact op via het contactformulier of het terugbelverzoek 

Veiligheid rondom je huis
Je kan de Eken Wi-Fi Deurbel perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Deze heeft namelijk een kijkhoek van maar liefst 166 graden.

Eken V5 video deurbel

Eken V5 video deurbel  Met deze Draadloze Video Deurbel bent u altijd en overal op de hoogte van de bezoekers aan uw huis. Ontvang meldingen van onze app op uw telefoon wanneer er beweging wordt gedetecteerd, praat met uw bezoekers via het ingebouwde speaker-systeem & nog veel meer. Installeer de Draadloze Video Deurbel eenvoudig en sluit deze aan op de Wifi met behulp van de app in de App Store of Google Play Store.

Met onze Video Deurbel kunt u ook beelden live bekijken en opslaan zonder dat er beweging voor de deur is of een bezoeker die op de bel drukt. U kunt zelf aanpassingen personaliseren op de manier hoe u de deurbel wilt gebruiken.

Let op: U betaalt bij ons GEEN extra kosten.


Eken V5 extra bel voor binnen

EKEN V5 deurbel extra deurbel

  • Keuze uit 55 verschillende melodieën
  • Volume naar wens instelbaar
  • 10 meter draadloos bereik
  • Geen batterijen nodig, eenvoudig aan te sluiten in het stopcontact 

Zoekt u een Eken video deurbel installateur in Utrecht, Almere of een Eken video deurbel  installateur in Amsterdam neem dan contact op via het terugbelverzoek, het contactformulier of bel met 06 260 407 96 


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn