ConcreteSecuritySolutions

Woonhuis beveiliging en pand beveiliging 

Zoekt u een Dahua dag en nacht kleuren camera? in Amsterdam

In veel situaties kunnen duidelijke kleuren het verschil maken als het gaat om het herkennen of terugvinden van personen op camerabeelden. Daarom heeft Dahua in haar nieuwste serie camera's extra veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kleuren. Niet alleen overdag maar ook in de nacht een helder kleurenbeeld. Dus bent u opzoek naar een Dahua camera in Amsterdam, een Dahua camera in Almere, Utrecht of waar ook in Nederland neem dan contact op via het contactformulier of het terugbelverzoek formulier. 

De Dahua dag en nacht kleuren-camera’s garanderen kleurrijke beelden onder alle omstandigheden, ook in het donker. Dankzij de F1.0 lens met grotere lensopening en geavanceerde beeldverwerking zijn de Full Color Series uitermate geschikt om 24/7 ingezet te worden. Volgens de fabrikant worden ook ’s nachts details haarscherp en in kleur weergegeven, wat het identificeren van bewijsmateriaal op de beelden aanzienlijk makkelijker maakt.

Product omschrijving

Met een krachtige beeldsensor en lens met groot diafragma kan Dahua Full-color technologie een duidelijk en kleurrijk beeld weergeven in volledige duisternis.

Dahua Colorvu camera

De TIOC serie camera's van Dahua met Perimeterbeveiliging

Met diep leeralgoritme, Dahua Perimeter Protection-technologie kan mens en voertuig nauwkeurig  herkennen. In een beperkt gebied (zoals als een voetgangersgebied en parkeerplaats), valse alarmen van intelligente detectie op basis van het doeltype (zoals tripwire, intrusion, snel bewegend, parkeerdetectie, rondhangendetectie en verzamelingsdetectie) zijn grotendeels verledentijd.

Dahua dag en nacht kleuren camerasysteem met 4 Dahua Dag en nacht kleuren IP-camera's vanaf € 1395,00


Demo film Dahua dag en nacht kleuren camera

Zoekt u een Dahua installateur in Utrecht, Almere of een Dahua installateur in Amsterdam voor uw Dahua camera neem dan contact op via het terugbelverzoek, het contactformulier of bel met 06 260 407 96


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn